Motions dag a´la Alexandra

Vi cyklade till Grapy och My och instalerade mig i mitt nya skåp i omklädningsrummet med stövlarna och hela skiten och Alex tyckte det var sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhär jobbigt att cykla 1,5 km. Tog 20 minuter för att hon var lite lat XD Det brukar gå på 10 minuter eller 15 minuter beroende om jag har mot eller med vind.
Sen gick vi till hööks och jag gick ut därifrån utan att ha spenderat en enda krona... Stolt.
My och Grapy var i alla fall lyckliga över att det är sommar och att det snart är bete. Detta blir Mys första bete på MCR och jag tror att hon längtar.
/Estelle

Slappe dag

Det ska bli så skönt att ha en hel da ida där man bara kan få lia och slappa i hänmattan med en bok eller kanske sola lite. Är ju ganska blek efter en lång vinter och nu har ju solen kommit hit på riktigt. Det är så najs. Det tycker nog Grapy och My också. Dessutom så kommer vinnaren i min gammla bild tävling avslöjas här på måndag.

/Estelle

Stövlarna

Fick en önskan om att läa upp bild på stövlarna så det ör jag.
Regular/Regular 43
/Estelle

Svar på tal

Anonym om Äntligen:
stövlar med snörning är hopp stövlar och de utan är dressyrstövlar;)
Svar: Det har du ju rätt i men just dessa är faktiskt dressyrstövlar med snörning. Dom heter Nåt kontigt (som alla stövlar gör) och sen dressage stövlar med snörning.
Det brukar vara så som du sa men inte alltid ;)

Vad tycker ni?

Har varit lite sugen och även fåt höra av vissa att dom tycker jag ska skaffa egen blogg.
Dock tycker ja det är roligare att dela med nån. Tycker ni jag ska stanna här eller  hitta ny blogg kamrat eller skaffa egen?
Nu måste nia alla hjälpa till att bestäma!
/Estelle

Äntligen

Idag så har jafg varit och ridit Felix på terrängen och det ick ganska bra haha :D
Men nu har min chaps gått isönder så nu måste jag köpa nya men då sa mamma att vi lika ärna kunde köpa stövlarna nu! Om ja betalar hälften själv och då vill jag inte köpa piooner crcodile för dom är ju svin dyra. Så jag ska nog köpa helt vanliga dressyrstövlar med snörning istället. Men ja vet inte om ja vill ha dom på My one eller dom på Hööks. Ska täbka lite på det.

Ser ni vem det är?
/Estelle

RSS 2.0