Stall, och mera stall!

Idag red jag först My, har aldrig ridit värre häst.. tyvärr.  man kunde inte göra något åt det heller, jättehemsk.
Sen hoppade jag Paola och det gick sådär eftersom jag fortfarande var lite sur efter My :/ Men ni kommer få se när jag hoppar 2 skutt sen. Har bara inte orkat lägga in filmerna ännu :) Nu ska jag spela draw my thing på Facebook med Noel^^ Så det kommer nog upp ngt senare:D




/ Cajsa

Inget stall idag :(

jag drog aldrig till stallet idag för jag pallade inte och sen följde jag men mamma och pappa och handla :)
och då träffa man sin gamla simtränares barn som alltid passa mig när vi hade simläger :)
det var länge sen man såg han sist :)
sen trog man till bernstorp och handlade mat :(
men nu ska jag fortsätta prata med kompisar på msn :)
puss 

Hiss och Diss


Detta ur snygga shabrak hissar jag. det finns i flera olika färgr och är väldigt bra kvalite´ har jag hört.

http://www.horze.se/Dressyrschabrak%2C-dubbelt-kantband/17071,sv_SE,pd.html?dwvar_17071_color=DDB%2fCRE&start=2&cgid=saddlepads&prefn1=color&prefv1=Bl%C3%A5

Pris: 236,20 kr

TRÅKIGT

Tänkte bara klaga lite på läsarna. Ni komenterar nästan ingenting fats att vi har över 50 läsare varje dag ibland mer så kommer det inga till mina inlägg. det har kommit två eller tre till Cajsas men inte til mig och Louise. Tycker det är rätt tråkigt. Och jag hiooas det blit någon bättreing. Jag vet att vår blogg inte är så rolig 'n men det kommer lite mer roliga saker snart är vi kommit igång lite mer med bloggen.



TÅRTKALAS

Det var bäst i stallet i dag i alla fall. Först blev det tårta för att det var en som fyllde år och sen blev det bullar för att Kris var så snäll :) Tänkte bara berätta att det innom kort kommer en frågestund. Så håll utkik.
Kommer lite bilder från de närmaste dagarna.
Cajsa och Paola (pååååååål)
Tobbes clinic.
Grapy i den nya lackade läder grimman.
Det var allt, det blev inget lånt inlägg idag för att jag inte har tid :)

heej bloggen

Idag har jag varit i skolan förts sen drog man till stallet och då hade man träningskurs med kris :)
nu sitter jag bar avid datan har inga läxor denna veckan :)
hade tänkt  att lägga in lite bilder på kompisar som rider :)
och vi hade tårtkalas i stallet för det var en som fyllde år .
nej men nu ska jag förtsätta att lyssna på musik och titta på gamla bilder och rensa datan på bilder :)

Frågestund



Fråga allt mellan himmel och jord. Alla frågor är roliga!

Bästa låtarna

Dom bästa låtarna just nu iallafall för min del ;)
Detta hamnar på HISSAR ;)








Bildminnen # 1

Lägger upp 10 bildminnen. Detta är då del 1!












Min finaste kille! <3
/ Cajsa


Finn fem fel.

Hitta fem fel. Vinnaren får en länk! :)
Vilken av dom redigerad?




/ Cajsa


Inte varit hemma

Har inte varit hemma på hela helgen så jag har inte bloggat.Igår var jag ju självklart hemma men då visste jag inte vad jag skulle skriva om? Väntar på bilder från estelle sen ska jag bildbomba :) Senaste gången jag hade "fotoshoot" var den 3 januari och det är mycket skillnad sedan dess. Iaf i ridbarhet, form, steg och självklart utrustning haha! Och hennes man, den är halv.. För hennes täcke har skavt av en del av den :(
Ni kan få se några bilder från förra fotoshooten så ska ni få se jämnförelse sen ;)




Hennes ökningar är också sjuuukt mycket bättre! Ni ska få se på en film som johanna filmade i tisdags :)
Fast den har jag inte fått ännu :(

nu kan jag inte hitta min bild så det får bli såhär:

/ Cajsa

MYCKET ATT GÖRA

Har precis kommit hem efter att ha varit i stallet i flera timmar. Har skött Grapy varit på gröntkort kursen och lett handikap. Är totalt slut. Idag när jag skötte Grapy så provade jag hennes nya lädergrimma som är lackad...över snygg :) Det kommer bild i morgon tror jag. 
 
Idag på kursen så gick vi igenom alla kategorierna och vi skulle två och två berätta om kategorien som Lisa delade ut. Jag och Angelica fick dressyr :) Det blev en ganska lång text haha. Vi fick ganska mycket att läsa på och jag längtar verkligen tills det är klart.
 
Fotade även Vår dressyrnisse Cajsa idag när hon red Pål. Skrattade jätte mycket när Cajsa skulle göra passage. Det gick inge´vidare om vi säger så. Det blev mest spring framåt med höga knän för Pål. Det kommer inga bilder i dettainlägget för jag använder mammas data.
 
Nu ska jag hjälpa mamma att leta lägenheter och sedan ska jag laga mat. det blir lax...mums XD
Sen måste jag plugga riktigt bull.
Hoppas ni har haft en lite roligare dag än mig idag :)


GODMORGON

Har precis kommit upp. Är väldigt trött. Inte konstigt klockan är ju faktiskt 8:00. Men jag vet inte vad det är med mig för på vardagar så vill man ligga i sängen jätte länge men på helgerna så är det  nåt som gör att man går upp tidigt.
Konstigt tycker ja haha.
Nu ska jag i alla fall lata mig till klockan 9 och sedan ska jag packa ner pengar och en bild på Tobbe Larsson för att få den singnerad. Ska även ha med kameran så det kanske kommer lite bilder på Tobbe och Nicke eller vem det är han har med sig :)
Egentligen skulle jag provrida en medryttarhäst idag men det blev inte idag det blir om två veckor istället. Det var lite synd men men. I morogn ska jag i alla fall på gröntkortkurs om inte hon som håller i det forfarande är sjuk. Men jag ska även leda handikapp klockan 10 så jag kommer endå inte kunna sova speciellt länge i morgon även om jag går upp tidigt.
Ne nu ska jag i alla fall sätta på spotifyern och digga lite musik.
Grapy e. pontus ee.Grey mahru xx

Precis kommit hem från stallet

hejj
kom nästan precis hem från stallet :)
och i morgon blir det ponnyridning på morgonen ska hjälpa till att leda my tror jag det blir eller blir det popeye :)
idag har jag ridit  boss och sen hjälpte jag cajsa att spola paolas ben för hon hade gått inne på jägersro som cajsa skrev , ska nog sova nu för jag blir hämtad av irene i morgon biti klockan  10  i nio
ska kolla på tobbe larsson och sen ska man titta på avdelningsridningen :)
nu ska jag sova :)

PETER FREDRIKSSON

Nu har jag precis kommit hem från stallet var där också igår men få red jag inte. För vi var inne och tittade på Hoppclinic med Peter Fredriksson istället. Inne på mila mässan. Ska dit i mrogn och titta På Tobbe Larsson och shoppa lite med en kompis :) Idag skulle jag egentligen hjälpa till att leda ponnyridning inne på mila mässan men det blev inget. Nu ska jag strax göra lite läxor fast att jag gjorde lite i stallet idag.

Fredagsmys!

Nu är det fredagsmys om det så är det sista jag gör! Äntligen fredag, och helg! Som jag längtat. Ska som sagt sova hos Elvira idag. Och det kommer nog bli skitkul. hehe :D Roligt inlägg eller hur? Vet inte vad jag ska skriva om faktiskt. Paola går ju i jägers hagar så jag rider heller inte idag. Det blir segdag fram till elvira och jag träffas... x)

Bilder på mig och pål, från en hopptävling som vi vann!







/ Cajsa


Skolan snart

klockan är runt 8.00 och jag börjar 09.05 och jag hade tid över så jag hinner blogga innan skolan. Jag har precis fixat mig och lite så och äter. Men nu måste jag dra!

Hejsan!

Skolan idag, vår allra längsta dag! går från 8.05 - 14.50 vi har en dag där det är 09.00 - 15.25, men torsdagen blir längre. Det var typ inge skojj i skolan idag, haha. Det hände absolut ingenting!
Stallet sen då, och vi har sån mässa med hästar och tjurar och kor och grisar och allt sånt utanför stallet? Så en dum jävel hade parkerat sin stora blåa hästBUSS utanför flisen? Paola skulle ICKE gå förbi den xD stegra typ lite halvt, inte så högt som hon brukat ifall hon inte vill, backade studsade och fnös hela tiden och var totalt iggnorant på mina skänklar  som tryckte i sidorna.. så jag använde spöt då, och då gick hon liksom på snädden och försökte fly? tillslut gick hon förbi, men spände sig jajävlar! xD Fast det gick endå hyffsat, det är ju inte så ofta man ser en hästbuss under en träning liksom? ;)
Vi fick till en skitbra ökning också! Mamma sa det iaf.. Fast i den ökningen kom jag i obalans för hon flög liksom fram xD
Annars, händer inte såå himla mycket. Har inge plugg till imorgon och hästen vilar inne i jägersro's hagar hela dagen, fast senare vid 7 tiden, tror jag (?) ska jag till Elviris! om hon inte blev sjuk nu igen efter att hon hade ridit :( Vilken lång text det blev nu haha :D

Bild från skolan!
Från vänster: Valdemar, Ricky, Hugo, (han nedanför) Måns, (han ovanför) Erik, Wd, Alex och under alex är det jag, och handen framför mitt ansikte är julias.. Och Lovisa Ekberg är mästerfotograf!


NU DRAR MAN TILL SKOLAN

heluu
sart  drar jag till skolan för jag börjar 10 :(
efter skola drar man till sallet och ska se peter fredricsson på milamässan och efter det blir det att leda på ponyridning :(
kommer vara död ikväll :(
men jag kommer ändå blogga lite senare ikväll :)
jag ska träffa dom adra derssyrnissara idag :) <33

Underbara Paola!

Kaos i skolan idag! Det var fotbollsturnering, och vi hade inte kommit med, sen typ 1 ½ timme innan det började får vi reda på att vi ska vara med? alla sprang hem och hämta kläder, sen ut på plan och börja spela x)
resultat (iaf för oss)
6a - 6b = 0- 0
6d - 6b = 3-2 MEN det var skitkasst, för domaren hade inte sett ett av målen så vi fick 2-2?
6f - 6b = 3 -1
6e - 6b = 2 -0?

Vet iallafall att 6f och 6a gick vidare.
Sen blev det då stall! Red i flisen och red igenom henne, i början var hon helttänd och skitpigg men sen gick det över till arbetet  istället och herrejösses vad fin hon blev! Sen lekte Jag&pål, Julia&Harlekin, Linn&Zacc och Evelina&Zettan pjet! hehe:D sen kom marie och fröstörde allt med sin longering... :( Sen skrittade jag och Eve ut en långrunda, det var väldigt blåsigt då :( Sen kom vi in, jag mockade och fixade lite allmänt, sen kom Mamma och Tobbe och hämtade mig, sen åkte vi till hemmakväll och köpte powerking och godis. Sen när vi väl var hemma så hade tobbe printat ut skyltar där det står " Rudolfsson" och "Pålsson".
Dom ska sitta på våra skåp i omklädningsrummet :)
Visst är dom söta?


saknar dig <3

1.Mm m-m
Telefonen Ringer
Men vågar jag svara
Jag vill inte förklara det som hänt
Den fortsätter ringa och jag vill bara springa därifrån
Jag vill bara glömma
Glömma det som var
Jag vet att jag inte vart så bra
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensamhet
Men lova att alltid finns där
Fastän det har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du
Det kan jag lova här och nu
Sist när jag såg dig
Då var du så ensam
Dina ögon var inte dom samma som jag minns
Kan du förlåta
Istället för att gråta
För jag vill bara glömma
Glömma det som var
Jag vet att jag inte vart så bra
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensamhet
Men lova att alltid finns där
Fastän det har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du
Det kan jag lova här och nu
Du måste förlåta mig
Jag behöver dig
Jag ska ringa upp om jag får vara själv ett litet tag
Oah ouh ouh ouuuh
Jag vet att jag inte vart så bra
För jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet
Innan jag förstår min ensamhet
Men lova att alltid finns där
Fastän det har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du
Det kan jag lova här och nu
2.Jag brukar alltid va' en sån
Som gömmer sig
Vågar aldrig tala om
Vad jag tänker nej

Men jag har en dröm
Djupt här inom mig
Jag vill ge min dröm
En röst, så alla hör
Ja så alla hör

Här är jag, du ser mig
Står där jag hör hemma
Är framför dig
Jag ser en stjärna klar leda mig
För idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig

Har du känt hur det är
Att leta efter svar
Och drömma om ett liv
Där du får lysa klar

Även om det känns
Helt omöjligt ibland
Så måste jag tro att jag kan
Kan på egen hand

Här är jag, du ser mig
Står där jag hör hemma
Är framför dig
Jag ser en stjärna klar leda mig
För idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig

Du är rösten som jag aldrig glömt
Som gör att jag vill sjunga
Att det jag vill nå
Att det jag vill få

Du är den som jag har saknat
Sången inom mig
Att det jag vill nå
Att det jag vill få

Här är jag, du ser mig
Står där jag hör hemma
Är framför dig
Jag ser en stjärna klar leda mig
För idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig

Du är den som jag har saknat
Sången inom mig

Du är rösten som jag aldrig glömt
Som gör att jag vill sjunga

Ja idag känner jag
Att jag har nånting att ge
Här är jag, jag döljer inget mer
Du ser mig
3.Har aldrig mött någon som dig
Som gör allt du kan för mig 
Gör mina drömmar till verklighet
Det är bara du som vet 
Varför jag känner så här

Ingeting kan hindra mig nu 
För den ända jag vill ha är du
Man behöver en som dig 
Som är nära mig, så nära mig

Jag har aldrig känt mig så här 
Nära någon annan
Om du ropar mitt namn så finns jag där
Du gör allt för mig
Jag litar fullt på dig

Ingeting kan hindra mig nu 
För den ända jag vill ha är du
Man behöver en som dig 
Som är nära mig

Om man ska klara sig 
Genom allt som händer
Behöver man en vän
Man behöver en som dig
Behöver en som dig

(Ingeting kan hindra mig nu) 
För den ända jag vill ha är du
Man behöver en som dig 
Som är nära mig

(Ingeting kan hindra mig nu)
För den ända jag vill ha är du
Man behöver en som dig 
Som är nära mig, så nära mig

saknar dig <3

kommer lite dikter jag har skrivit till taro(L)
1.Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig
utan att äga dig.
Jag vill älska dig
Utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor
Jag vill ge upp mig
jämte dig.
Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden.
2.Så mycket jag vill säga som inte ord kan beskriva i.
Vad ska man göra när alla bara skiter i?
När du har tappat hoppet och ingen tycks lyssna.
När orden i munnen får dig tillbaka till det dystra.
Det är då du måste gå du måste kämpa på.
Känslan finns kvar men du klarar dig ändå.
Ge aldrig upp hoppet & ställ dig aldrig frågan;
Varför lever jag? Tänd istället livslågan.

Du ska tänka positivt & inte på massa skit.
Varför lever jag? Börja och tänk istället på ditt liv.
Alla saker du kan göra för att få upp den goda känslan.
Det finns dom som älskar dig även fast du känner rädslan.
Så börja gå framåt & inte bara gå bakåt.
Känn att du lever såhär och då blir det ingen dålig morgon.
Det är klart att du är starkare på nått ställe.
Men glöm aldrig bort att du kanske också kan ha rätt.

Vad kan du förlora om du bara försöker?
Du får en ny chans och hitta det du söker.
Ge livet lite hopp om att leva igen.
Jag svär att en dag ska du också hitta hem.
Vad kan du förlora om du bara försöker?
Du får en ny chans och hitta det du söker.
Ge livet lite hopp om att leva igen.
Jag svär att en dag ska du också hitta hem.

Allt för många gånger har du fallit in i gråt.
Skrikigt och sagt att ingen annan kan förstå.
Men alla har vi jobbigt men döljer utanpå.
Så tänk innan du dömer hur personen är och så.
Det finns mycket värdefullt som livet har att ge dig.
Titta runt omkring dig och njut av själva friheten.
Tänk sen tillbaka när drömmen blivit sann.
Hur du krigade mot helvetet men till slut vann.

Så nu när du är stark och fighten kommit igenom mig.
Krigaren inom dig visade vägen hem och allt folk som brytt sig.
Fast ingen vågat se men när du hittat så ta hand om alla dom.
Att du gråter och skriker och har känt dig helt värdelös.
Men med ens när nått gått fel så gör alltid ett nytt försök.
Så blicka aldrig bakåt, det finns nya steg som ska tas.
Så kom igen , jag får se ett leende för nu börjar en ny fas.

Vad kan du förlora om du bara försöker?
Du får en ny chans och hitta det du söker.
Ge livet lite hopp om att leva igen.
Jag svär att en dag ska du också hitta hem. 

Ja att allting är jobbigt ja det vet jag att det är.
Har varit där själv förut men nu har jag allt det här.
Så ge aldrig upp en dans som du nu har fått till.
Du vet att du kan klara av det men bara om du vill.
Jag har sett många som kommit från problemen igen.
Jag lovar att du kan också göra det nån gång sen.
Stå aldrig still börja rör dig och utforska världen.
Ge aldrig upp mera tid för jag lovar du behöver den.

Du är bara halv nu men snart så är du hel.
Snart glömmer du det svåra och glömmer dina fel.
Dagarna förbättrar sig du står på ett livsval.
Fortsätt vandra framåt eller välj att stanna kvar.
Jag vet hur det kan vara du är faktiskt inte ensam.
Även fast du känner att du inte alls är stark.
Det finns många så som du som inte har nån lust att leva.
Men tänk på dom som täcker dig, du måste kritisera!
3.det börja med ett avsnitt av kampen mellan liv o död
jag kämpa varje dag för att få tillbaka min lifsglöd
huggits hit och dit, jag fick inte i mig näring
fick för mig massa saker, jag betydde ingenting
efter mera än ett halvår vart jag frisk ifrån skiten
men då kom det nya grejer så jag ramla ner i diket
ner till depression på en mycket hög nivå,
jag försökte ta mitt liv och ni försökte förstå
allting runt omkring mig fick mig att förlora hoppet,
att jag inte längre dög, fan det skrek ur hela kroppen
låg hemma i min säng, våga inte se på världen,
vad den hade gjort mot mig, den plockade isär mig
tillslut gick jag ut, för att va normal en dag
men allt som jag möttes av var blickar och slag
men värst var inte smärtan, värst var inte bråken
värst var den känslan av att ingen ville ha mig


att jag var ensam på jorden utan något stöd, 
min mamma och cornelia, det blev mitt leverbröd
det fanns inget annat som fick mig överleva
kampen mot en sjukdom som bara kritisera sig
jag är underskattad, har vart med om en hel del
jag har inte gjort nåt rätt, men samhället har gjort fel
dem gav mig inte stödet o allt jag skulle ha
endast tack vara mamma så lever jag idag
vad är detta för en värld? man kritiseras för man lever
ingen hjälper till, finns ingen jävel som ser en
jorden kommer att gå under om det fortsätter såhär
sträck ut en hjälpande hand, och hjälp till i vår värld
alla har vi mått skit och känt oss ensamma,
så släpp in lite kärlek och låt dem få stanna
när man väl har grävt ner sig är det svårt att ta sig samman,
klättrar steg efter steg, utan att tro på efter mamma
4.Denna låt handlar om kärleken till dig
tomheten du lämnade som finns här inom mig
Det känns som det var nyss, kanske redan igår
som du låg här i min säng och jag rufsa till ditt hår
Det är bara inför dig som jag kan vara den jag är
jag kan vara mig själv, utan nått besvär
Jag kollar dina ögon, kristaller som är klara
utan dig vet jag inte var jag skulle vara
Det är med dig som jag hör hemma, med dig som jag ska va
Men nu när jag är utan dig så mår jag inge bra
Jag trodde du var ärlig du sa [du och jag föralltid]
För du var hela min värld, du var mer än allting
Allt som jag tänkte på, tänker på än
Är att jag vill ha dig tillbaks hos mig igen
Men det finns vissa drömmar som man inte kan nå
och det finns vissa känslor som man inte kan förstå
Jag älskar dig, jag saknar dig
Kommer aldrig glömma våra dar
Jag älskar dig, jag saknar dig
Kommer aldrig glömma våra dar
Jag vet att allt som jag säger, jag vet allt som jag sagt 
du är den bästa kompisen jag någonsin har haft
Det fanns en tid i livet som vi dela med varann
vi gick omkring tillsammans, och höll varann i hand
Jag bara sitter hemma ensam eller går omkring
Tänker på dig, kan inte göra någonting
För hur mycket jag än hoppas så är det inte här
och hur mycket jag än gråter så tog du farväl
Du är en underbar ängel, som kommit ner
men för mig är du allt, allt och mycket mer
Tänk när jag låg där och hörde dina hjärtslag
tiden med dig, fan den e oslagbar
Låtarna vi sjöng tillsammans kommer jag ihåg
skämten som vi skratta åt och filmerna vi såg
första kyssen minns jag väl, den kommer jag ihåg
vi satt på min sängkant och var väl ganska små
Jag älskar dig, jag saknar dig
Kommer aldrig glömma våra dar
Jag älskar dig, jag saknar dig
Kommer aldrig glömma våra dar
5.vill vara glad igen, vill känna som jag gjorde,
nu mår jag inte bra, nej inte som jag borde
jag sitter på mitt rum, kan inte göra någonting
tiden har gått och jag är fast i ingenting
När jag var liten så var allting så lätt,
ja så kände jag, ingenting kan gå snett
mina föräldrar fanns alltid där och tyckte om mig,
tyckte att jag var en jättebra tjej
men nu har tiden gått och inget är som det va,
nu önskar ja bara att jag kan ha en bra dag
och få slippa dehär att inte kunna kontrollera mig själv,
det är jobbigt att varje dag fejka så mkt som jag gör
det går till en viss gräns och nu har det tagit slut
jag önskar att en dag får allt detta ett lyckligt slut
att mina föräldrar bryr sig om mig
och att dem kan säga att dem faktist älskar mig
vill vara glad igen, vill känna som jag gjorde,
nu mår jag inte bra, nej inte som jag borde
jag sitter på mitt rum, kan inte göra någonting
tiden har gått och jag är fast i ingenting
vill vara glad igen, vill känna som jag gjorde,
nu mår jag inte bra, nej inte som jag borde
jag sitter på mitt rum, kan inte göra någonting
tiden har gått och jag är fast i ingenting
jag vill veta varför du gjorde det mot mig
du ska veta hur mkt jag hatar dig
du fick mig att bli denna ensamma tjej
det var du som fick mitt liv att rasa samman
innan var jag rädd för döden, men nu är jag inte det
nu ser jag det som många andra ser det
och jag känner att jag inte orkar mer, 
jag vill inte leva såhär
min värd är uppochner, snälla gud jag ber
jag försöker klättra upp men jag rammlar bara ner
vill vara glad igen, vill känna som jag gjorde,
nu mår jag inte bra, nej inte som jag borde
jag sitter på mitt rum, kan inte göra någonting
tiden har gått och jag är fast i ingenting
vill vara glad igen, vill känna som jag gjorde,
nu mår jag inte bra, nej inte som jag borde
jag sitter på mitt rum, kan inte göra någonting
tiden har gått och jag är fast i ingentin

MY

Som jag skrev igår skulle jag rida My idag en lite nyare häst i stallet :)
Vi skulle jobba med hästens form idag och det gick riktigt bra. Efter bara en liten stund så började hon släppa efter och jag lösade lite på innertygel och då arbetade hon fin fint med nackmusklerna. Kort efter så började hon trampa under sig riktigt fin och dessutom höjde hon fint på ryggen. Det gik jätte bra och hon jobbade på fint. Hon fick lite godis efter :) Såklart :) Dessutom så glömde jag ridskorna och chapsen hemma. och inte nog med det jag glömmer ochså mitt busskort hemma så jag fick muta bussf´chaufören :) hehe jag lyckas ganska bra.
Nu ska jag strax laga mat eftersom mamma är på konsert :)
Ska nog även börja med att hissa och dissa lite kanske och även börja med veckans tipps och höra med dom andra nissarna om dom vill börja med hot or not :) det blir ju lite mer spännande då :)
En jätte bra sak är att mamma har lovat mig ett par Pioneer Crocodile :D
Min söta lilla My! :)

INGET STALL IDAG

helluuu !!
idag blev det inget stall för mig jag behövde plugga :(
imorgon bilr det stallet med dressyrnissen estelle för vi ska in på milamässan och se peter fredricsson när han ska hoppa och efter det blir det att leda med josefine och amgelica och sofie <3
kan inte fatta att i går var det 3 månader sen taro blev såld :( <3
nej men nu måste jag förtsätta att plugga :(
syns i morgon det kommer upp bilder och en film från hoppningen :)<3

HOPPNING...

Utan häst ja :)!
Jag :/
Morgon:120 cm
Brocoli :)
Vår dressyrnisse Louise och Sofie.
Och lilla broccoli som leker med longeringsspöet ^^ hihi

LEDIG!

Har varit i skolan idag som alla andra normala ungdomar. Dock blir det inget stall ídag. Tisdag är typ min enda lediga dag från stallet (och lördag) så jag har verkligen ängnat tiden till att lata mig idag. Har varit lite med Alexandra idag på eftermidagen och (pluggat) ne skojja bar har fixat design till blogen eftersom det är jag som kommer att stå för den i fortsättningen tydligen. Jaja saknar Grapy idag fast jag såg henne igår :) saknar henne hela tiden :) I morogn så ska jag till stallet och rida en lite nyare ponny som heter My, hon är en fjordings korsning :) underbar :)
Jag kallar det dressyrpower :)

Saknar

Varje gång är som den första gång vi sågs,
Även om det är över nu,
Allting har förändratas,
Men du finns kvar,
Allt var svävande men nu så ser jag klart.

Saknar dig föralltid, varje dag, varje natt. Mitt hjärta slår på för du finns i det, du fyller hela mig.
Jag lever för dig.



/ Cajsa

Stall

Först skolan, sjukt kul i skolan idag dock haha! :D
Sen stallet då, med johanna. Först hoppade jag Cobben och det kommer film på det senare.
Sen efter det red jag Paola. Hon var sååå pigg att hon inte visste var hon skolla ta vägen, MEN ifall hon är det så är hon antingen HELT TOTALT UNDERBAR eller så GÅR DET INTE ALLS, och tyvärr gick det inte alls idag! jo i ökningarna! Har en ökning på film som ni ska få se, hon har blivit superduktig! :)
Annars har det inte hänt mycket, tråkigt mjaoo..

Kul med en bild på mig haha ;)




INGET STALL IDAG

Helluu
idag blev det inget stall för mig för jag var ute med kompisar :)
jag har med varit i skolan som vanligt det e ju tråkigt :)
kommer inte hinna blogga så mycket denna vecka men vi får se hur det blir bloggar nog efter skolan på biblan :)
ha det bäässsttt

MINA SKÖTHÄSTAR

Min första sköthäst var taro , jag hann sköta han i 4 år .
Tisdagen den 21/12-10 åkte du till en ny ägare som jag hoppas du har det bra hos :)
saknar dig för varje sekund som går:(
tack för den tiden jag fick med dig<3
Hotten<3
jag  vet inte hur länge jag tog hand om dig men du var cajsas första häst och du kommer alltid ha en plast i mitt hjärta <3
saknar dig <3
red dig vänldigt mycket och du var så snäll att rida <3
Sen när hotten hade åkt tog jag hand om denna lilla sötnosen rudolf som var cajsas :)
När dom skulle titta på följde jag med och titta du var mager :(
sen när du kom till cajsa fick du mycket musklor och du trivdes men henne och nu har du med blivit såld <3
sakanr dig och våra långa runder vi gick <3
sköte macken men ett tag alla sa till mig att han var sur med du var ju hur snäll som helst :)
sakanr dig<333
sen nu sköter jag popeye det e den häsen längst bak på bilden:)
han är jätte snäll när man rider men när man ska ta hand om han i stallet kan han vara lite sur men mot mig är han hur snäll som helst han har bara bitit mig en gång men det har han aldrig med gjort om :)
jag tror han väljer sina skötare själv för han kan vara jätte sur mot vissa och sen kan han vara hur snäll som helst till vissa<3
och den sista är denna söta sak lugano som jag sköter med nu han är en jätte fin häst
han älskar att mysa man kan stå och mysa med han hela tiden :)

STALLET OCH LITE BILDER

Hej! nu har jag äntligen kommit hem ifrån stallet :)
Trött i benen som vanligt :P Tänkte bara visa lite bilder opch berätta lite om mitt liv och så så ni vet lite bättre vem jag är :)
Den 10 september så förlorade jag min älskade lilla ponny Bombi-Bitt jag han var ju inte men helt men man brukade säga att han var min. Jag hade haft han i 3 år och vi hade jätte bra relation.
Här kommer en bild på honom och mig. :)
bombi
Efter det så var det så att jag hittade Floor. Precis när vi hade fått jätte bra kontakt så fick vi avliva henne pågrund av att hon hade jätte dåliga ben. Hon dog den 4 januari.
floor
Och sedan nu har jag hittat min lilla ängel Grapy som är min dressyr häst.
Hon är liten stor häst och kan uppfattas som krånglig men det är för att många ryttare är hård i handen på henne för att hon kan va lite pigg.
grapy
Nu ska jag i alla fall läsa igenom lite gröntkort kurs läxor. Sen ska jag väl slappa lite framför tv:n

Rudolf

Min älskade ponny, minnen för livet!


















Jag glömmer dig aldrig! Min finaste<3

KOMMER UPP LITE BILDER PÅ TARO

saknar dig taro (L)<3

DRESSYRNISSARNA

Då har man kommit hem från stallet för ett tag sen :)
Idag hoppade jag boss för kris och det gick jätte bra ,men han var inte som han brukade :(
Efter det åkte jag , mamma och pappa till xxludtz och handlade kudde och ny stol till mig för min gamla är helt dampig
/louise

Dressyrnissen nr 3

Cajsa Ferne
Jag är en tjej på 12 år satsar på dressyr.
Har en D-ponny som heter Paola som är 8 år, som jag har haft i 5 månader snart. Jag har ridit i 5 år och har haft 3 hästar.
Hot Rapid, Rudolf 35-91 6036, och nu Paola. Jag ska starta första gången utanför klubben på Paola i april.
Bilder på hästarna:

Hotten, hittade ingen bild på honom..

Rudolf:



Paola






DRESSYRNISSARNA

Heej bloggen !!
Det e vi som är dressyrnissarna .
Louise !
jag är en tjej som är 14 år och gillar dressyr .Jag rider på ridskola men är en dressyrryttare som satsar högt på dressyr :)
Det e inte många som satsar på dressyren på vår ridskola men som tur e är det några som satsar på dressyren :)
LOUISE
Estelle!
Även jag satsar innom dressyren främst på min sköthäst Grapy.
Som Louise sa så är det inte många som satsar på dressyren på MCR.
På denna ny skapade blogg så kan ni följa mig och Louise genom träning och tävling.
Ha det bra!
Kontakta oss?
[email protected]

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0